Löpargrupp inför Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon

11 december 2017

Gruppen vänder sig till dig som har som mål att springa halvmaran på 2.00 – 2.15 tim eller maran på 4.00 – 4.15 tim. Vi kommer att ha en gemensam träningsgrupp där varje deltagare får ett träningsprogram för aktuellt lopp och tidsmål. Vi kommer ha en gemensam träningsträff/vecka med ledare där vi introducerar olika träningsmoment som t.ex. distanslöpning, intervaller, löpteknik, styrka och backträning. 


Kursen innehåller även tips från en fysioterapeut om hur vi undviker skador och hur kroppen fungerar när vi löper. Vid några tillfällen deltar vi även i Friskis gruppträning som Flex och Core. Under kursperioden kommer du även att få träningsupplägg via mejl från våra ledare. Övriga pass i träningsschemat utförs på egen hand eller 

tillsammans med kurskompisarna. 

Startdatum: måndag 8/1-18 kl. 18.00 på Friskis.
Avslut: Göteborgsvarvet 19/5-18, Stockholm marathon 2/6-18.
Antal deltagare: 20 st.
Kursavgift: Medlem: 495 kr (års- eller fyra månaderskort), ej medlem: 695 kr + 100. kr i medlemsavgift. I kursavgiften ingår en vattenflaska och en T-shirt. OBS. Kursen innehåller ej anmälan, startavgift till lopp eller organiserad resa till något av loppen, det sköter du helt själv.
Sista anmälningsdatum: 31/12-17.
Anmälan: carinas@karlstad.friskissvettis.se