Röris

31 maj 2018

Röris Live
Jobbar du inom skolan i klass F-3? Eller har du egna barn i åldern 6-10 år? Vill du få inspiration till hur man på ett enkelt och roligt sätt involverar mer rörelse i vardagen eller skolan?

Röris är ett rörelseverktyg utvecklat av Friskis&Svettis som hjälper vuxna att få in rörelse som en naturlig och lättillgänglig del av barns vardag. Det funkar att köra i klassrummet, utomhus, på gympan, på fritids eller varför inte hemma i vardagsrummet. Röris passar alla barn mellan 6 och 10 år, och är lika bra när överskottsenergin flödar som när det är ny fart och fokus som behövs. Röris är lika enkelt som kul!

Om Röris Live
Att få barn att i tidig ålder upptäcka rörelseglädje är en investering för livet. Här måste vi vuxna vara förebilder. Inte snacka, utan göra. De senaste 15 åren har över 30 000 lärare och fritidspedagoger blivit rörelseinspiratörer genom någon Friskis&Svettis-förening, häng med du också! 

Nu är det enklare än någonsin att inspirera - anmäl dig till Röris Live!
Bli rörelseinspiratör genom att delta på Röris Live den 14 augusti! Röris Live är en inspirationsdag för dig som vill börja använda Röris. Dagen vänder sig till dig som är förälder eller pedagog i årskurs F till 3. Tillsammans går vi igenom ämnen kring barn, rörelse och inlärning. Dagen ger dig allt du behöver för att komma igång och inspirerar dig att inspirera andra. Självklart ingår Röris 7, både som CD och digital nedladdning, och en plansch med alla rörelser. Frågor? Besvaras av Hillevi, hillevi@karlstad.friskissvettis.se eller 054-18 03 21

Info
Datum: tisdag 14 augusti 2018

Tid: kl. 9.00-12.15

Plats: Friskis&Svettis Karlstad, Sannafältet (Johan Banérs väg 6, 653 48 Karlstad)

Pris: 550 kr per person

Anmälan: via mail till hillevi@karlstad.friskissvettis.se och ange eventuella allergier samt faktureringsuppgifter. Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag 7 augusti. 

Praktisk info: När du kör Röris i skolan eller hemma är en av poängerna att det är enkelt att komma igång. Ingen behöver byta om till träningskläder. På Röris Live är det däremot skönt att vara ombytt, momenten repeteras och blir mycket längre än i verkligheten. Träningskläder och rena inneskor är dagens dresscode! Möjlighet till dusch finns och enklare fika under dagen ingår. 

Om Röris 7
Röris 7 är ett enkelt och lekfullt rörelseprogram bestående av ett ca 20 minuter långt grundpass, uppdelat i åtta olika delar som även fungerar var för sig. Programmet syftar till att ge ny energi och pulshöjning, men också träning av motorik, kroppsmedvetenhet och koncentration. Förutom åtta grunddelar innehåller Röris 7 också två härliga bonusdelar: Sjuloopen och Discoloopen.

Vi ses på Röris Live!
Hillevi & Olivia, rörisutbildare och inspiratörer, Friskis&Svettis Karlstad