Träna ihop med ditt barn på Friskis

19 september 2017

Har du ett barn som vill börja träna? Eller vill du kanske träna ihop med ditt barn? På Friskis finns båda möjligheterna!

Från och med det året ditt barn fyller 10 år kan man delta i jympa soft, bas, medel och puls på alla tider och dagar (ej jympa station). Vi har också ett barntilltåtet spinningpass i veckan (just nu onsdagar 17.30). För att vara med på det passet behöver du vara 140cm lång (och fylla 10 i år).

Vill du träna ihop med ditt barn? Då finns också vår Familjefys på söndagar kl 12! Där tränar barn ihop med föräldrar i en fartfylld cirkelträning! Passet passar barn i åldern 6-12 år, och både förälder och barn måste ha medlemskap och ett giltigt träningskort.

Är ditt barn ännu yngre finns även våra Juniorpass (6-8 och 9-12 år) och Familj för de allra yngsta (2-5 år). Se här för mer information

 

"After school”-  Familjefys

Fredagsfys före fredagsmys. Peppa igång helgen tillsammans med hela familjen. Under två fredagar i höst bjuder vi in alla till ett fartfyllt, allsidigt och lekfullt pass för barn (6-12 år) och vuxna tillsammans.

20 oktober kl. 16.30 i Lilla Salen
24 november kl. 16.30 i Lilla Salen

Det här är Familjefys:
Familjefys är fyspasset som bjuder in både barn och vuxna att träna tillsammans. Passet riktar sig till barn 6-12 år och är upplagt i cirkelform där det finns utrymme för lekfullhet men också möjlighet att anpassa träningen så att den blir utmanande även för de vuxna. 

Passet är inspirerat av Cirkelfys. Det är lekfulla övningar och kan bestå av hopprep, gå skottkärra, plankduell eller ålning. 

Passen den 18 oktober samt 22 november är helt gratis och du behöver inte vara medlem i Friskis&Svettis för att delta. Boka gärna din plats. Om du inte är medlem gör du det enklast genom att ringa receptionen 054-190497. 

 

Facebook_träna ihopmeddittbarn