Dags att justera träningsavgiften

29 februari 2016

Vi har haft ett fantastiskt första år i vår helt nya lokal, tack alla medlemmar som valt att träna med oss! Nu är det dags för oss att justera träningsavgiften så vi kan fortsätta att erbjuda dig lustfylld träning av högsta kvalitet i Sveriges kanske mysigaste träningspalats.

 

kortpris mini puffDen 15 februari 2016 tog föreningens styrelse beslut om att justera träningsavgiften. Ändringarna träder i kraft den 1 mars 2016. Justeringen innebär en höjd avgift på våra stora träningskort men specialkorten är oförändrade.

- För att fortsätta erbjuda lustfylld träning av hög kvalitet för alla behöver vi justera priserna under 2016, vi väljer den vägen för att vi aldrig kommer att tumma på kvalitet, säger Anna-Karin Larsson, ordförande Friskis&Svettis Karlstad.


Träningen ska ha rätt pris
Friskis&Svettis Karlstad är en ideell förening utan vinstintresse. När träningsavgiften justeras är det för att träningen ska kosta det som träningen kostar.

- När vi flyttade in på Sannafältet var vår nuvarande prissättning rimlig men vi märker nu att en ny prislista behövs för att täcka utgifterna det innebär att driva den lokal vi nu haft vår verksamhet i under ett år, säger Anna-Karin Larsson.

 

Såhär blir nya priserna

För dig som köper ett Träningskort 12 månader på autogiro blir prisskillnaden 52 kr i månaden. Vid ett kontaktköp kostar det träningskortet från den 1 mars 3300 kr. Läs om hur det blir för dig med autogiro i vår FAQ nedan.

 

Här är alla priser

 

Föreningens rabatter på alla ordinarie träningskort kommer att vara oförändrade, du kommer alltså fortfarande att få 20% rabatt om du är ungdom, student, pensionär eller FAR-patient.

  


FAQ

Jag har ett autogiro med bindningstid, vad händer med mitt pris?

Självklart har du kvar ditt avtalade lite lägre pris på träningskortet. Efter bindningstidens slut går du över till den högre avgiften och har då en månads uppsägningstid.

 

Jag har ett löpande autogiro utan bindningstid, vad händer med mitt pris?

Det nya priset börjar automatiskt att gälla för dragningen i slutet av mars 2016, alltså summan du betalar för träning i april. Dessa löpande avtal har en månads uppsägningstid.

 

Jag köper specialkort till mitt barns träning, blir den avgiften högre?

Nej, specialkort (sommarkort, barn- och ungdomskort och Enkel) förblir oförändrade.

 

Påverkas medlemsavgiften av prisjusteringen?

Nej, det är årsmötet som väljer medlemsavgift och för 2016 är den satt till 100kr.

 

Hur stor är prisökningen?

Den är cirka 20%, vårt vanligaste kort är Träningskort 12 månader och där är prishöjningen 52kr i månaden när du köper kortet på ett års autogiro.

 

Jag har en annan fråga om mitt träningskort, hur får jag hjälp?

Välkommen att prata med oss i receptionen, vardagar innan kl. 19.30 och alla helger. Du kan också mejla info@karlstad.friskissvettis.se