Massor av Friskispass på Spotify

08 februari 2016

Vi älskar musik. Nu finns över 30 helt färska spellistor med låtar från våra pass på vår Spotify, gött va? Sök på Friskissvettiskarlstad eller lyssna här: play.spotify.com/user/friskissvettiskarlstad

  

2414 låtar får schemat att gå ihop

Träningssäsongen är i full igång och våra ledare har byggt eller håller på att bygga sina pass för säsongen. Ett pass innehåller i snitt 17 låtar som varje ledare väljer själv. Det gör att på Friskis är det cirka 2414 låtar som varje vecka får medlemmarna i rörelse. Totalt är det många tusen timmars ideellt jobb som ligger bakom en veckas pass.


musik2016Alla våra ledare är utbildade i hur musik påverkar träningsupplevelsen. De söker alltid efter ett beat och en melodi som gör att allt stämmer och som tillsammans med rörelsen skapar starka, stora känslor och ger träningen en totalupplevelse.


- I vårens gruppträningsschema finns något för alla, med nästan 50 olika intensiteter har vi en bredd jag är stolt över. Att nästan 100% av veckans totalt 146 pass är personligt skapade gör det dessutom ännu häftigare, säger Karin Bruzelius, gruppträningsansvarig Friskis&Svettis Karlstad.