Vi söker förmiddagsledare

22 maj 2017

Är du intresserad av att börja leda pass på Friskis och har möjlighet att göra det på någon vardagsförmiddag i veckan? Bra! Då vill vi gärna att du kommer på vår ledaruttagning den 12 juni. 

Vi söker framförallt jympaledare, då jympan är oerhört populär. Vi söker även ledare till core soft, cirkelfys soft, dans soft och spin soft. 

Du kan också engagera dig som tränare i vår multihall, en väldigt uppskattad roll! Som tränare hjälper du våra medlemmar att lägga upp program i gymmet. 

Som ledare och tränare leder du pass eller instruerar i gymmet cirka 2 gånger i veckan. Förutom all den energi du får tillbaka från motionärerna blir du även en del i ett härligt gäng på 300 glada funktionärer som har mycket roligt tillsammans! 

Är du intresserad av uppdraget?
Måndag 12 juni och torsdag 24 augusti (båda klockan 11.00) håller vi en ledaruttagning för soft träning. Uttagningen består av både praktiska moment och intervjuer. Anmäl dig via receptionen eller till karin@karlstad.friskissvettis.se.

Om du blir uttagen till att bli ledare på Friskis får en gedigen utbildning innan du börjar leda, där lär du dig allt om träningsformen och hur du lägger upp ditt pass. 

Hoppas du tycker det låter intressant, så ses vi på Friskis!