Aktuellt schema, passbokning och inlogg till din sida


Köp träningskort och boka pass här! 

Här hittar du det uppdaterade schemat för pass och Tillgängliga tränare i multihallen. Om inte schemat syns är det för att du har en för liten skärm på din enhet. Gör fönstret större eller använd en annan enhet, inom kort kommer webbschemat fungera även på små skärmar. Här kan du:

 • Boka pass om du är medlem
 • Se vilka träningskort du har, statistik över din träning och uppdatera dina kontaktuppgifter
 • Byt lösenord om du vill via Glömt lösenord-funktionen
 • Klicka här för att se höstens schema (2018)
 • Boka pass här

Bra att veta

 • Gästbokningar med fribiljetter eller liknande gör du via telefon 054-19 04 97.
 • Schemat funkar tyvärr inte så bra på mobila enheter just nu, bokning gör du enklast med vår bokningsapp!
 • Platser: Totalt antal platser, bokningsbara samt dropin. Bokningsbara: Aktuellt antal bokningsbara platser. Lediga: Totalt antal lediga platser, bokningsbara samt dropin. Reserver: Antal på reservlista

Cykelkurs – Spin Giro och landsvägscykling

09 oktober 2018

Cykelkurs – Spin Giro och landsvägscykling

Kursen vänder sig till dig som är motionär och vill utvecklas som cyklist och samtidigt ha kul på vägen tillsammans med andra. Du behöver inte ha cyklat i grupp innan, men vi tror att du vill träna inför exempelvis Vätternrundan, Två sjöar runt eller något annat motions-lopp.

För att delta i kursen behöver du en landsvägscykel (racer). Gruppens målsättning är att tillsammans cykla motionsloppet Två sjöar runt den 6 juni 2019, 11 mil under 4 timmar.

Vid utomhuscyklingen lägger vi stor vikt vid individens och gruppens säkerhet, och därför håller vi oss till det vi bestämt i gruppen före start.

Du får ett träningsupplägg som hjälper dig att träna smart och fokuserat från oktober ända fram till juni. Du blir en del i en grupp som alla tränar mot samma mål i att utvecklas som cyklist. Träningsupplägget är att cykla Spin Giro en gång per vecka under 24 veckor, vilket gör att du är väl förberedd när det är dags att komma igång med utomhuscyklingen. Under kursperioden kommer du att ha en cykel bokad på ett spin Giro-pass i veckan. Under hela perioden ingår även styrketräning i träningsupplägget. Styrkeövningar du både kan göra hemma och i Multihallen.

Under kursen samlas gruppen tre gånger för gemensam teori och praktik. Dessa tillfällen innehåller ett uppstartsmöte, en kortare kostföreläsning, gemensam cykelteknik-och styrketräning, cykelvård samt teori för utomhuscykling.

 I kursavgiften ingår även startavgiften för Två sjöar runt samt en enhetlig Friskis-cykeltröja.

 Kursupplägg:               

16 okt – 28 mars Spin Giro (inomhus, spinning)
30 april – 30 maj Landsvägscykling (utomhuscykling, racer)
6 juni cykelloppet Två sjöar runt

Kursens innehåll:      

 • Träningsupplägg för hela perioden
 • 24 Giro-pass (ett spin Giro-pass i veckan under 24 veckor)
 • 5 veckor med 2 tillfällen per vecka med utomhuscykling. (Varje utomhuscykling är ca 2 timmar, tisdag och torsdag kl. 18.30-20.30. Samling på Friskis).
 • Träning- och kostföreläsning samt tre gemensamma träffar med både teori och praktik med cykelteknik, styrketräning samt cykelvård.
 • Gruppen cyklar tillsammans motionsloppet Två sjöar runt (anmälan och avgift ingår i priset).

Antal deltagare: 15 platser

Anmälan:
Öppnar måndag den 1 oktober, klockan 13:00. Du anmäler dig på vår hemsida genom att klicka på länken och fylla i formuläret. Anmälan är bindande och först till kvarn som gäller! 
Länk till anmälan (öppnar 1 oktober): https://goo.gl/ZutzSL 

Kursavgift: 
För medlem med årskort (12-månaderskort eller autogiro): 2200 kr. Medlemskap för IF Friskis&Svettis Karlstad 2019 tillkommer (150 kr).

För övriga:
3490 kr + medlemskap 2018 (100 kr) och 2019 (150 kr). Du kan även köpa till träningskort för olika tidsperioder eller klippkort för att få tillgång till multihallen eller våra övriga gruppträningar.

Ledare:
Malte Svensson och Stefan Hedling


IMG_1089