Aktuellt schema, passbokning och inlogg till din sida


Köp träningskort och boka pass här! 

Här hittar du det uppdaterade schemat för pass och Tillgängliga tränare i multihallen. Om inte schemat syns är det för att du har en för liten skärm på din enhet. Gör fönstret större eller använd en annan enhet, inom kort kommer webbschemat fungera även på små skärmar. Här kan du:

  • Boka pass om du är medlem
  • Se vilka träningskort du har, statistik över din träning och uppdatera dina kontaktuppgifter
  • Byt lösenord om du vill via Glömt lösenord-funktionen
  • Klicka här för att se höstens schema (2018)
  • Boka pass här

Bra att veta

  • Gästbokningar med fribiljetter eller liknande gör du via telefon 054-19 04 97.
  • Schemat funkar tyvärr inte så bra på mobila enheter just nu, bokning gör du enklast med vår bokningsapp!
  • Platser: Totalt antal platser, bokningsbara samt dropin. Bokningsbara: Aktuellt antal bokningsbara platser. Lediga: Totalt antal lediga platser, bokningsbara samt dropin. Reserver: Antal på reservlista

Löpargrupp inför Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon

11 december 2017

Gruppen vänder sig till dig som har som mål att springa halvmaran på 2.00 – 2.15 tim eller maran på 4.00 – 4.15 tim. Vi kommer att ha en gemensam träningsgrupp där varje deltagare får ett träningsprogram för aktuellt lopp och tidsmål. Vi kommer ha en gemensam träningsträff/vecka med ledare där vi introducerar olika träningsmoment som t.ex. distanslöpning, intervaller, löpteknik, styrka och backträning. 


Kursen innehåller även tips från en fysioterapeut om hur vi undviker skador och hur kroppen fungerar när vi löper. Vid några tillfällen deltar vi även i Friskis gruppträning som Flex och Core. Under kursperioden kommer du även att få träningsupplägg via mejl från våra ledare. Övriga pass i träningsschemat utförs på egen hand eller 

tillsammans med kurskompisarna. 

Startdatum: måndag 8/1-18 kl. 18.00 på Friskis.
Avslut: Göteborgsvarvet 19/5-18, Stockholm marathon 2/6-18.
Antal deltagare: 20 st.
Kursavgift: Medlem: 495 kr (års- eller fyra månaderskort), ej medlem: 695 kr + 100. kr i medlemsavgift. I kursavgiften ingår en vattenflaska och en T-shirt. OBS. Kursen innehåller ej anmälan, startavgift till lopp eller organiserad resa till något av loppen, det sköter du helt själv.
Sista anmälningsdatum: 31/12-17.
Anmälan: carinas@karlstad.friskissvettis.se