Aktuellt schema, passbokning och inlogg till din sida


Köp träningskort och boka pass här! 

Här hittar du det uppdaterade schemat för pass och Tillgängliga tränare i multihallen. Om inte schemat syns är det för att du har en för liten skärm på din enhet. Gör fönstret större eller använd en annan enhet, inom kort kommer webbschemat fungera även på små skärmar. Här kan du:

  • Boka pass om du är medlem
  • Se vilka träningskort du har, statistik över din träning och uppdatera dina kontaktuppgifter
  • Byt lösenord om du vill via Glömt lösenord-funktionen
  • Klicka här för att se höstens schema (2018)
  • Boka pass här

Bra att veta

  • Gästbokningar med fribiljetter eller liknande gör du via telefon 054-19 04 97.
  • Schemat funkar tyvärr inte så bra på mobila enheter just nu, bokning gör du enklast med vår bokningsapp!
  • Platser: Totalt antal platser, bokningsbara samt dropin. Bokningsbara: Aktuellt antal bokningsbara platser. Lediga: Totalt antal lediga platser, bokningsbara samt dropin. Reserver: Antal på reservlista

Move your buddy 2018!

04 april 2018

Att träna tillsammans med sina vänner är extra roligt! Från den 14 till den 22 april får du som medlem ta med en vän som får träna helt gratis på all vår träning. Vi kallar det Move Your Buddy!

Nu är det äntligen dags för omtyckta Move your buddy! Under hela veckan bjuder vi din vän på alla våra pass, vår gruppträning samt träning i multihallen.Ta med olika vänner varje dag eller samma hela veckan!

Du och din vän får gå på alla våra pass och träna så mycket ni vill. Om du vill boka in din vän på ett pass, gör då en gästbokning via receptionen. (telefon 054-19 04 97). Om ni är sugna på att träna i multihallen är det bara att dyka upp och säga till i receptionen. När du tar med din vän använder du ej klipp från 11-kortet. 

Under Move your Buddy kommer vi att utöka vårt utbud med föreläsningar och workshops med Jacob Gudiol, Sofie Skoog, Lassi karonen och Simon Wanna!

Notera att våra vanliga åldersgränser gäller och att du behöver ett aktivt träningskort för att ta med en vän.

Har du frågor? Kontakta: info@karlstad.friskissvettis.se

Hoppas vi ses!