Aktuellt schema, passbokning och inlogg till din sida


Köp träningskort och boka pass här! 

Här hittar du det uppdaterade schemat för pass och Tillgängliga tränare i multihallen. Om inte schemat syns är det för att du har en för liten skärm på din enhet. Gör fönstret större eller använd en annan enhet, inom kort kommer webbschemat fungera även på små skärmar. Här kan du:

  • Boka pass om du är medlem
  • Se vilka träningskort du har, statistik över din träning och uppdatera dina kontaktuppgifter
  • Byt lösenord om du vill via Glömt lösenord-funktionen
  • Klicka här för att se höstens schema (2018)
  • Boka pass här

Bra att veta

  • Gästbokningar med fribiljetter eller liknande gör du via telefon 054-19 04 97.
  • Schemat funkar tyvärr inte så bra på mobila enheter just nu, bokning gör du enklast med vår bokningsapp!
  • Platser: Totalt antal platser, bokningsbara samt dropin. Bokningsbara: Aktuellt antal bokningsbara platser. Lediga: Totalt antal lediga platser, bokningsbara samt dropin. Reserver: Antal på reservlista

Säsongspremiär för Spin Giro

11 oktober 2018

Spin giro är ett tufft spinningpass med prestationsfokus. Perfekt för dig som vill ha en riktig träningsutmaning och höja din kapacitet.

Spin giro har utvecklats tillsammans med Mattias Reck, tränare för världsledande cykellag. Passet körs under totalt 24 veckor från höst till vår. Veckorna är indelade i perioder med olika fokus. När det är dags att byta period blir upplägget tuffare, så häng med från säsongsstart! Att hoppa på mitt i säsongen är svårt.

Spin giro riktar sig cyklister, rutinerade spinnare och till dig som vill utmana dina gränser. Syftet är att träna upp din fysiska kapacitet på cykeln. Vid slutet av sista perioden är du redo för cykellopp och andra roliga utmaningar.

Kliv upp på stålhästen och förbered dig på att cykla ur din komfortzon!

Första gången? Se till att du är träningsvan eller rutinerad cyklist innan du tar dig an Spin giro. Har du aldrig kört spinning innan kan du börja med Spin distans eller Spin intervall.