Aktuellt schema, passbokning och inlogg till din sida


Köp träningskort och boka pass här! 

Här hittar du det uppdaterade schemat för pass och Tillgängliga tränare i multihallen. Om inte schemat syns är det för att du har en för liten skärm på din enhet. Gör fönstret större eller använd en annan enhet, inom kort kommer webbschemat fungera även på små skärmar. Här kan du:

  • Boka pass om du är medlem
  • Se vilka träningskort du har, statistik över din träning och uppdatera dina kontaktuppgifter
  • Byt lösenord om du vill via Glömt lösenord-funktionen
  • Klicka här för att se höstens schema (2018)
  • Boka pass här

Bra att veta

  • Gästbokningar med fribiljetter eller liknande gör du via telefon 054-19 04 97.
  • Schemat funkar tyvärr inte så bra på mobila enheter just nu, bokning gör du enklast med vår bokningsapp!
  • Platser: Totalt antal platser, bokningsbara samt dropin. Bokningsbara: Aktuellt antal bokningsbara platser. Lediga: Totalt antal lediga platser, bokningsbara samt dropin. Reserver: Antal på reservlista

Spin distans-pass med Avicii-tema och insamling till Mind.

02 maj 2018

Spin distans-pass med Avicii-tema och insamling till Mind.
På fredag 16.30 och lördag 10.45 arrangerar vi två Spin distans-pass med Avicii- tema.
I samband med passen har vi skapat en insamling med syfte att uppmärksamma och lyfta ämnet psykisk ohälsa. Insamlingen går till Mind, en ideell organisation som sprider kunskap om psykisk ohälsa och självmord. Alla som har möjlighet, och vill, får hjälpa till med insamlingen. Den startar 4 maj och avslutas 11 maj. 

Länk till insamlingen:
 https://for.mind.se/fundraisers/insamling-till-mind1

Bakgrund: 
Depression är en av de vanligaste orsakerna till sjukskrivning idag, och enligt Folkhälsomyndigheten har 1 av 5 diagnostiserats någon gång i sitt liv. Depression kan förändra våra känslor och tankar. Drabbade kan känna skam, skuldbelägga sig själva och se sig som misslyckade. Många kan också få tankar om att inte orka leva längre. Under 2016 tog 1478 personer tog sina liv. Det är 4 personer varje dag.

36% uppger att de besväras av ängslan, oro och ångest, 6% av dessa lider av svår ångest. Ångest upplevs på olika sätt, men man kan känna hjärtklappning, tryck över bröstet och få svårt att andas. Ångest som påverkar ens liv kan vara ångestsyndrom som paniksyndrom eller social ångest. Depression och ångest är bara två av flera olika psykiska diagnoser. Skaffa dig mer kunskap på denna hemsida: https://forum.mind.se/fakta/diagnoser