Individuell träning – Multihallen

Det är kul att träna genomtänkt och seriöst. I Friskis gym, multihallen, har du alla möjligheter att hitta just din bästa träning. Gå till dig själv och fundera på vad du vill ha ut av din träning. Fantasin sätter gränserna. 

Totalt är multihallen inklusive cirkelgymmet (som du får träna i när det inte är pass) hela 1137 m2 stort. Här har du alltså gott om plats för just din träning. Till Allt om multihallen

Inspirera till multihallen

Seriöst, inte allvarligt

Träningen går att variera i det oändliga på Friskis&Svettis, men en sak är alltid densamma. Nämligen den speciella och välkomnande känsla som vi hoppas ska göra att du trivs, oavsett hur van du är att vistas i en träningslokal. I vår multihall är det seriös träning som gäller, utan att det blir för allvarligt. Multihallen är en lekplats med utrymme för allvar. 

Här hittar du Friskis&Svettis utbud i multihallen och bilder på vilka redskap och ytor vi har att erbjuda (navigera dig genom menyn). Välkommen till DIN träning!

Bli inspirerad till träning

KettlebellsIndividuell instruktion med tränare eller motsvarande inspirationstillfälle: Träffa en tränare och få ett personligt träningsprogram. Motsvarande inspirationstillfälle kan vara IMT (inspiration och träning i liten grupp) eller gymintroduktion (rundvandring och genomgång av multihallen i mindre grupp)

Multihallens öppettider

Multihallen har öppet när Friskis&Svettis har öppet.

Se våra öppettider här.

OBS: Senaste tid för inpassering till multihallen är 30 minuter före stängning

 

Beläggning multihallen

Mingeltid, svängrum eller fullt ös? Kolla PDF:en nedan för vår senaste statistik på indragningar till multihallen spritt över dagar och tider.