Lustfyllda träningskurserVi har träningskurser där du betalat för att vara med på ett antal träningstillfällen med en specifik inriktning. Ytterligare ett sätt att uppleva lustfylld träning på dina villkor! 

Kurser ingår inte i det ordinarie träningskortet, utan en extra avgift tillkommer.

Håll koll bland våra nyheter för alla kurstillfällen!


Just nu har vi bland annat löpkurs, cykelkurs och crawlkurs (simning) på gång under våren 2018.


Kickstarta din träning med kursen Börja träna

För dig som är ovan, otränad eller av annat skäl behöver inspiration för att komma igång med regelbunden träning lanserar vi nu Börja träna-kursen!

Börja träna-kursen är för dig som vill komma igång med regelbunden träning, må bättre och hitta en träningsform som passar. Du får gärna vara ovan och otränad. Kanske har du inte tränat på ett tag, eller kanske aldrig tränat. Det spelar ingen roll. På den här kursen är du välkommen precis som du är. Ålder, kön, intressen spelar inte heller någon roll. Ju spretigare grupp vi blir, desto roligare.

Under tio veckor kommer du och dina kurskamrater få ta del av det smörgåsbord av olika träningsformer och intensiteter Friskis&Svettis har att erbjuda. Med dig under kursen kommer du att ha en kursvärd som hjälper dig med teknik och ger dig teoretisk kunskap om fysisk aktivitet. Kursen kommer ge dig inspiration, kunskap, kontinuitet och gemenskap.

Roliga veckor
Din högsta prioritet bör vara att genomföra kursen i sin helhet med alla ingående delar och köra alla träningspass, så långt det är möjligt. Vår högsta prioritet är att ge dig positiva och roliga träningsupplevelser med olika innehåll och inriktning. Tillsammans i gruppen tränar vi oss igenom utvalda pass, anpassade i nivå och innehåll för att ge dig en bra start och uppbyggnadsträning.

Kursen riktar sig till dig som
• vill må bättre och skaffa dig goda vanor
• är osäker på hur du ska komma igång med att träna
• har fått fysisk aktivitet på recept, FaR
• ännu inte vet vad du vill träna
• är ovan med att träna
• vill hitta en träningsform du kan använda regelbundet

Vi kommer peppa, guida, inspirera och lära dig allt du behöver veta om träning. Målsättningen är att du efter kursen fortsätter med din träning. Du deltar med utgångspunkt från dina egna förutsättningar och behov. Kursen sker under ledning av erfarna ledare från Friskis&Svettis Karlstad.

Du behöver inte ha giltigt träningskort hos oss under tiden du är med på kursen.

Lek och show med Dansskola

Dans är bland det roligaste som finns, det gäller såklart även för barn. 

Rolig och peppande kurs för barn som gillar show! Det handlar om lekfull dans med attityd och känsla. Varje vecka lär vi oss en ny koreografi med inspiration från olika dansstilar. Sista gången bjuder vi tillsammans på en häftig uppvisning med de bästa danserna från terminen!