Valberedningen söker dig

19 februari 2018

Nu är vår valberedning på jakt efter dig som vill driva Friskis&Svettis Karlstad framåt. Vill du ha en plats i styrelsen? Eller känner du någon som skulle passa bra? Skicka in en nominering till: valberedningen@karlstad.friskissvettis.se

Den 12 april är det dags för Friskis&Svettis Karlstads årsmöte. Då ska det väljas in nya härliga personer till vår nya styrelse. Innan dess vill valberedningen ha in era bästa förslag på kandidater.

Vad gör valberedningen?
Valberedningens uppdrag är att föreslå kandidater till vår förenings styrelse och presentera dessa för medlemmarna på årsmötet. Du som är medlem i Friskis&Svettis Karlstad är välkommen att föreslå en person som tycker är lämplig för ett uppdrag i vår styrelse. De platser som varje år ska tillsättas är ordförande, styrelseledamöter samt styrelsesuppleanter, revisorer och revisorssuppleanter.

Vad gör styrelsen?
På årsmötet tillsätts varje år en styrelse. Styrelsen har mellan årsmötena det yttersta ansvaret i föreningen och har medlemmarnas mandat att bestämma. Det är sätter upp riktlinjer för verksamheten och styr Friskis&Svettis Karlstad mot framtiden.

Har du visioner för vår förening? Eller känner du någon som skulle göra sig perfekt i vår styrelse? Nominera dig själv eller någon annan du tror passar bra till valberedningen@karlstad.friskissvettis.se senast lördagen den 26 februari.