Aktuellt schema, passbokning och inlogg till din sida


Köp träningskort och boka pass här! 

Här hittar du det uppdaterade schemat för pass och Tillgängliga tränare i multihallen. Om inte schemat syns är det för att du har en för liten skärm på din enhet. Gör fönstret större eller använd en annan enhet, inom kort kommer webbschemat fungera även på små skärmar. Här kan du:

  • Boka pass om du är medlem
  • Se vilka träningskort du har, statistik över din träning och uppdatera dina kontaktuppgifter
  • Byt lösenord om du vill via Glömt lösenord-funktionen
  • Klicka här för att se höstens schema (2018)
  • Boka pass här

Bra att veta

  • Gästbokningar med fribiljetter eller liknande gör du via telefon 054-19 04 97.
  • Schemat funkar tyvärr inte så bra på mobila enheter just nu, bokning gör du enklast med vår bokningsapp!
  • Platser: Totalt antal platser, bokningsbara samt dropin. Bokningsbara: Aktuellt antal bokningsbara platser. Lediga: Totalt antal lediga platser, bokningsbara samt dropin. Reserver: Antal på reservlista

Träningsresa till Kroatien

21 december 2017
Under en vecka kommer vi att hinna med flera olika träningsformer i ett perfekt klimat för fysisk aktivitet utomhus. Bekanta Friskispass som dyker upp på schemat är exempelvis gruppträning som jympa, vattenjympa, skivstång, cross/jogging, yoga, dans, core, flex och intervall flex. Andra aktiviteter som förekommer är bl.a strandfys, cykling och simning.
 
Vi bor på Hotell Aurora, ett fyrstjärnigt hotell med ett fantastiskt läge och vacker utsikt över havet. Du har fri tillgång till hotellets gym och utomhuspool samt möjlighet att ta del av hotellets utbud av spa och olika behandlingar (mot tillkommande betalning på plats). Vi kommer att ta del av hotellets stora frukostbuffé, en god, fräsch och näringsrik lunch eller middag. I den gemytliga staden Mali Losinj som ligger en kort promenad från hotellet finns flera mysiga restauranger.

När: 21-28 maj. Avresa: Karlstad Airport, Avresetid 18:00. Beräknad ankomst 20:30 (Rijeka).
Hemresa: Rijeka, Avresetid 14:50. Beräknad ankomst 17:15.
 
Var: Losinj, fyrstjärniga Hotell Aurora. Halvpension*. Transfer ingår, buss + färja. Transferns restid är cirka 3 timmar.
Medlemspris: 10 990 kr. Pris för icke medlemmar: 11 990 kr, Åldersgräns 18 år.
*Halvpension: Frukost och middag eller lunch. Exklusive drycker. Det är möjligt att boka flera sorters rum mot tillägg. Läs mer om detta på Traveas hemsida (www.travea.se).
 
Antal platser: På resan följer 3 Friskis ledare med och 30 motionärer, sammanlagt 33
personer. Först till kvarn!

Hur bokar jag mig?
Travea är det bolag som sköter och ansvarar för allt som rör resan, t.ex resebokningen. På www.travea.se finner du all information om resan, bokning, resevillkor m.m. Använd kampanjkoden: FriskisKarlstad (om du är medlem) när du bokar dig på Traveas hemsida. Friskis ansvarar för träningen på resan. 
 

Länk till Bokningen: http://www.travea.se/friskis-svettis-karlstad

Exempel på träningen under veckan*

Måndag
21/5

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Måndag
28/5

Resdag

Jogg/
yoga

Jogg/

simning

Jogg/ yoga

Jogg/

simning

Jogg
yoga

Jogg/
yoga

 

 

Frukost

Frukost

Frukost

Frukost

Frukost

Frukost

 

 

Strandfys

Cirkelfys
Dans

Cykling

Interv flex

Vatten-jympa

Core

Resdag

 

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

 

Infomöte

Intervall flex

Jympa

Cykling

Skivstång

Cirkelfys

Dans

 

 

Dans

Yoga

Flex

Dans

Flex

Yoga

 

 

*Med reservation för ändringar 

Med Friskis Karlstad reser du tillsammans med andra träningsintresserade motionärer. Träningsschemat innehåller dryga ca 20 stycken pass med varierat innehåll, spridda över morgon, förmiddag och eftermiddag. Schemat ovan är ett exempel på hur träningen kan se ut under veckan. Vi fördelar oss på passen utifrån maxantal för respektive aktivitet och kan ibland träna i mindre grupper, t ex cykling. Vi försöker i möjligaste mån träna utomhus men väder och vind kan göra att vi får ändra/stuva om i innehållet eller genomföra vissa pass inomhus. 

Förutom gruppträningen finns också möjlighet till aktiviteter på egen hand såsom gym, simning, cykel, tennis, vandring, snorkling, SPA-behandlingar mm (ingår ej i priset och du bokar och betalar isf dessa aktiviteter på på plats) men vi tror att det är vårt härliga team med ledare som får dig att välja att åka just med oss.