Träning på recept (FaR)

Självklart hjälper vi dig som fått Fysisk aktivitet på Recept

 

Vi hjälper gärna dig som fått FaR, Fysiskt aktivitet på Recept! Det betyder att du som fått tränings på recept kan boka in en tid med oss och få hjälp med att komma igång med din träning på ett lustfyllt sätt.

 

Fysisk träning är en av de absolut bästa investeringar du kan göra i dig själv och i din framtid. För att du och din kropp ska må bra. Så länge som möjligt. Faktum är att motion kan fungera som en medicin som både förebygger och behandlar sjukdomar. Dessutom har ju fysisk aktivitet bara positiva ”biverkningar”.

För dig som har fått FaR passar såväl gruppträning som individuell träning i vårt gym. Om du vill träna i vårt gym får du hjälp av våra välutbildade instruktörer att utforma ett anpassat program genom en gyminstruktion (ingår i vissa träningskort). Vill du gå på gruppträning erbjuder vi ett brett utbud av passtyper.

För att hjälpa dig att hitta rätt får du träffa en Friskis&Svettis-expert som ger dig tips och råd. I samband med detta möte kan du köpa ett träningskort till rabatterat pris (10% på alla kort förutom dagkort, specialkort eller engångsbiljetter).

 

Såhär går det till med Fysisk aktivitet på Recept

  • Du får FaR av sjukvården
  • Du ansvarar själv för att aktivera dig
  • Vill du veta mer om tränings hos oss ringer du vår reception på 054-19 04 97 eller mejlar info@karlstad.friskissvettis.se och meddelar att du vill ha ett FaR-informationssamtal
  • Vid mötet går vi igenom ditt FaR tillsammans (ta alltså med din ordination), presenterar träningsutbudet och vår verksamhet
  • Vi kommer gemensamt fram till vilken träningsform som passar
  • Vi gör en rundvandring i lokalen och informerar om lämpliga kläder, skor och liknande
  • Vill du köpa träningskort eller boka en gyminstruktion i samband med mötet får du hjälp med det

 

Lycka till!

 

Läs mer om Fysisk aktivitet på Recept här: http://liv.se/far

Våra träningsformer

Våra träningspriser